Gavekort

Er du usikker på hva du skal gi bort i gave til noen? Være seg bursdag, morsdag, farsdag, Valentines dag...julegave...så kan et gavekort fra Horten Næringsforum er den perfekte gaven til alle som oppholder seg mye i Hortensområdet.

 

Fylle opp et tomt gavekort

Sjekke saldo 

Mer info

Horten som aktivt og levende handelssentrum
Horten Næringsforum er en forening som jobber for at Horten skal være et aktivt og levende handelssentrum. Foreningens medlemmer er butikker, sentre og andre aktører i Horten, og tilbyr varer og tjenester innen de fleste kategorier.

Gavekortet fra Horten Næringsforum kan brukes hos en rekke av handelsstandens medlemmer.


Den ideelle gaven til alle i Horten
Et gavekort er en enkel gave som du vet vil bli satt pris på. Dette er det ideelle valg når du skal gi en gave til en som er mye i Horten, og du ikke helt vet hva du skal kjøpe. Gavekortet lar mottakeren velge akkurat det de ønsker seg, fra et bredt utvalg aktører over hele byen.

Med et gavekort er mulighetene mange. Om den endelige gaven blir en god middag, en oppfriskende skjønnhetsbehandling eller en nydelig vårkåpe, er det mottakeren selv som avgjør.

Aktiver gavekortet fra mobilen
Gavekort fra iGive kan aktiveres når som helst og fra hvor som helst, enkelt og raskt på mobilen. Sørg for at du har noen tomme gavekort liggende hjemme, så har du alltid en gave tilgjengelig når en anledning skulle dukke opp. Mottakeren registrerer gavekortet på sin mobil. Dermed er kortet alltid med, og kan brukes når det måtte passe.

Skulle du ha trøbbel underveis kontakter du Igive support på e-post: support@igive.no eller telefon: 21525204

 

Last ned vår app!