Gavekort

Usikker på hva du skal gi bort i gave til noen som henger mye i Horten? Da kan et gavekort fra Horten Næringsforum være en super løsning!


Horten som aktivt og levende handelssentrum
Horten Næringsforum er en forening som jobber for at Horten skal være et aktivt og levende handelssentrum. Foreningens medlemmer er butikker, sentre samt andre aktører i Horten som tilbyr varer eller tjenester.

Gavekortet fra Horten Næringsforum kan brukes hos en rekke av handelsstandens medlemmer.

 

Hvor kan jeg bruke gavekortet?

 

Fylle opp et tomt gavekort


Den ideelle gaven til alle i Horten

Gavekortet er en perfekt og enkel gave, spesielt for noen som er mye i Horten. Med det kan mottakeren velge akkurat det de ønsker fra et bredt utvalg av steder i byen, enten det er en god middag, en skjønnhetsbehandling eller en ny vårkåpe.

Aktiver gavekort fra mobilen
Gavekort fra iGive kan aktiveres når som helst og fra hvor som helst. Sørg gjerne for at du har noen tomme gavekort liggende hjemme, så har du alltid en rask, enkel og nyttig gave tilgjengelig. Mottakeren registrerer gavkortet på sin mobil. Dermed er kortet alltid med, og kan brukes når det måtte passes.

 

Fysisk gavekort

For å hente et fysisk kort eller fylle på det kan du for eksempel stikke innom vårt medlem Fargerike Kristoffersen i Trimveien. De hjelper deg etter alle kunstens regler. 

 

Trøbbel?

Skulle du ha problemer med gavekortet underveis kan du kontakte Igive support på e-post: support@igive.no eller telefon: 21525204.