background
USN søker mentorer
Bilde fra USN

USN søker mentorer

05. juni | Tekst : Lea Lorentzen
USN søker mentorer!
Vil du hjelpe studentene med å bli bedre forberedt på arbeidslivet?

Horten er en stolt studentby. USNs Campus Vestfold har omtrent 5000 studenter, og gjør sitt beste for å sørge for at disse blir klare for arbeidslivet. Men overgangen fra studiet til jobb er brå for mange. Derfor tilbyr også i år USN flere av byens studenter et mentorprogram. Altså et samarbeid mellom dyktige folk fra bedrifter, og studentene. På denne måten kan de unge få svar på spørsmål de går og lurer på om tida etter studiene, og få et innblikk i det som ligger foran dem. Mentorene skal kunne bidra med tid, erfaring og nysgjerrighet, samt kunne dele kunnskap fra arbeidslivet med studentene.   
Det er økonomi-, historie- og sosiologistudentene som får tilbudet om mentorprogrammet i år. Og USN søker mentorer som enten har, eller nylig har hatt, stilling som leder, fag-spesialist, gründer, styremedlem eller liknende. Både fra privat og offentlig sektor. De ser ikke etter noen spesifikk aldersgruppe, bakgrunn eller bransje, men setter heller pris på bredde i kompetansen mentorene kan bidra med.  

Tidligere mentorer har gitt tilbakemeldinger om at arbeidet har vært en nyttig erfaring med påfyll av kunnskap og inspirasjon, og at de kjenner på gleden ved å bidra.   
  
Kunne du tenkt deg å bli mentor? Registrer deg på www.usn.no/blimentor. Og send eventuelle spørsmål til Silja M. Sverreson på siljag@usn.no