Samarbeid i Horten

De siste ukene har gitt ordet samarbeid et helt nytt innhold. Vi samarbeider på tvers, vi samarbeider med nye mennesker, og vi prøver oss sammen på nye arenaer. 

Derfor er dette nyhetsbrevet også skrevet i samarbeid med næringssjef Karl Jørgen i Horten kommune. De siste ukene har vi hatt daglige møter, sammen med NAV Horten. Når en krise rammer næringslivet er det godt å merke at vi klarer å hjelpe hverandre. 

Dagene har gått litt i ett, og vi har sendt ut mye informasjon. Derfor tenkte vi nå å gi dere en oppsummering, med noen nyttige tips for dere som er i næringslivet. 

1) Følg med på NAV.no Der har de hele tiden oppdatert regelverk på hvordan du som er arbeidsgiver skal sikre at dine medarbeidere får hjelp ved eventuelle permitteringer. Det er også gode videoer  som dine medarbeidere kan ha nytte av. Merk deg at det står skrevet mye i aviser som enda ikke er formelt vedtatt. derfor er det viktig at du hele tiden forholder deg til det regelverk som står på nav.no 

2) Bruk vårt ekspertpanel. Nav Horten, Horten kommune og Horten Næringsforum har felles møter hver dag fra 12.30-13.00. Du kan ringe oss under møtet, eller du kan delta via teams. Aktuelle telefonnummer du kan benytte er: Karl Jørgen (975 85 864) Heidi (414 44 342) Sølvi (905 67 328). Vi er også tilgjengelig utenom disse tidene, så bare ta kontakt. 

3) Følg medHorten Kommunes hjemmeside. Der legges det ut hyppige oppdateringer som du bør følge med på, med nytt fra hele kommunen. 

4) Følg med på Facebook. Visste du for eksempel at det er laget en egen side som heter Handle lokalt - Horten? Her kan du finne info om butikker som har hjemkjøring, tips fra bedrifter, gode tilbud, og masse inspirasjon. 

5) Vi tilbyr nettverksgrupper for små bedrifter. Føler du deg alene? Ønsker du å sparre med noen som er i samme situasjon? Vi kan sette opp nettverksgrupper som passer for deg. Kontakt oss hvis du vil være med, mobil 905 67 328. . 

6) Har du noe du ønsker å dele? Er du bedrift som ønsker å holde et webinar? Har du noen nyttige nyhetsbrev? Er det annen info du tenker vi bør dele? I disse dager deler vi på godene, og vi profilerer deg gjerne i våre kanaler. Send innspill til post@hortennaringsforum.no 

 

Lykke til i dagene som kommer. 

 

Vennlig hilsen fra

Sølvi Foss, Daglig leder i Horten Næringsforum

Karl Jørgen Tofte, Næringssjef i Horten kommune