Velkommen til Horten

Gavekort fra Horten Næringsforum skal deles ut til flyktninger som bosettes i Horten. Vil du bidra?

I disse dager kommer det flyktninger til Horten. Vi er mange som ønsker å hjelpe alle de som har fått hverdagen endret så dramatisk på grunn av krig.

Vi i Horten Næringsforum har gavekort som kan brukes for å handle lokalt her i Horten. Nå kan vi bruke disse gavekortene til å gi noe til flyktninger som kommer hit. Dette skal være en velkomsthilsen fra oss i Horten. 

Horten Næringsforum ønsker derfor å samle inn penger fra bedrifter og privatpersoner. Pengene bruker vi til å fylle på gavekort, som kan gis videre som en gave til flyktninger som skal bosettes i Horten. Vårt medlem, Fargerike Kristoffersen hjelper oss helt gebyrfritt med å fylle på alle gavekortene. Hvert gavekort blir fylt på med kroner 200,- 

Vi gir deretter alle gavekort videre til Horten Frivilligsentral, og de sikrer at gavekortene deles ut til de som skal bo her i Horten. 

Du kan støtte dette prosjektet med en valgfritt beløp. 

  • Privatpersoner kan Vippse et valgfritt beløp til Horten Næringsforum: Vipps nr: 16534. Skriv "gavekort" i meldingsfeltet. 
  • Bedrifter kan betale inn et valgfritt beløp til Horten Næringsforum: konto 1503.08.15898. Når du har betalt inn, sender vi deg et bilag som du kan bruke i ditt regnskap. Registrer deg her for å betale. 

Takk for at du bidrar sammen med oss på dette viktige prosjektet!

Har du spørsmål?

Kontakt oss på post@hortennaringsforum.no