Made in Horten er tilbake!

Velkommen til årets MADE IN HORTEN konferanse og messe som går av stabelen torsdag 20. oktober på Artilleriverkstedet.

Made in Horten 2022 vil gi deg ytterligere innføring i aller siste nytt innen det mest ekstreme edge-teknologien av hva Hortens bedrifter har å tilby! Vi skal få både se og høre om «Autonome og teknologiske fremtidsutsikter» på denne dagen. 

Den røde tråden under årets messe og konferanse er «2030 – hva blir det neste innen autonomi, bærekraft og teknologi?».

Ingen kan spå fremtiden, men det er uten tvil grenseløs utvikling i dagens teknologi-samfunn generelt og spesielt Horten har posisjonert seg som en utmerket plass å fasilitere for god teknologisk utvikling og vekst i årene som kommer. Med det kan vi nok leve godt opp til slagordene «mulighetene er akkurat» og «kunnskap langs Oslofjorden».

 

HACKATHON

Nytt av året er et spennende samarbeide med klyngen Electronic Coast. Klyngens fagspesialister vil lose forhåndspåmeldte teknologer igjennom en utfordrende Hackathon i Artilleriverkstedets andre etasje. Hackatonets oppgaver vil sendes ut i forkant med invitasjon til påmelding. Det blir selvfølgelig en jury og premiering.

NÆRINGSFROKOST FØRST

For å lage dagen komplett starter vi kunnskaps-påfyll-dagen med en tradisjonsrik Næringsfrokost med spennende program fra selskapene Kongsberg Maritime, Massterly og Asko Maritime. De vil fortelle om siste nytt av sine spennende maritime satsinger og hvordan de bidrar til det grønne skiftet ved bruk av moderne og miljøvennlig teknologi. Det vil bli sendt ut en egen invitasjon til denne.