Superlangdag 2020

«Tid for å handle lokalt» blir en trygg erstatning for Superlangdag 2020

Somrene i Horten har gjennom flere generasjoner hatt Superlangdag som en frisk start på juli måned. Dette er et arrangement som vi er stolte av, en dag hvor byen fylles med mer mennesker og aktiviteter enn noen andre dager i løpet av sommeren. Det er både 17. mai og julefeiring på en gang, og når det i tillegg oftest er sol på disse dagene så blir dette en dag som vi alltid gleder oss til. Vi som er voksne nå husker superlangdag som et fint barndomsminne. Det er fulle gater, blide mennesker, masse tilbud, nok is. En god dag i den viktige minneboken.

Derfor er det med tungt hjerte vi må fortelle at årets Superlangdag er kansellert, grunnet koronaviruset. Det er ikke tilrådelig med så mange folk samlet i byen innenfor samme korte tidsrom.

Vi i Horten Næringsforum er ansvarlig for å arrangere Superlangdag, og vi vet at butikkene våre setter startskuddet for en aktiv sommer denne dagen. Det er et arrangement hvor butikkene får omsetning som er så viktig for dem. Derfor skal vi nå i samarbeid med butikkene finne et alternativ som kan skape liv i sentrum, men i trygge rammer. I neste uke vil vi invitere senterledere/representanter for Storgata til et planleggingsmøte, og vi ser frem til å presentere et innholdsrikt alternativ for dere alle.