Nye medlemmer Januar!

Vi har allerede fått flere nye medlemmer i 2023, velkommen!

Du er ansatt! 

Vi ønsker velkommen til vårt nye medlem, Du er ansatt!.  

Dette er en ganske liten og nystartet bedrift, med et varmt hjerte og store ambisjoner. De mener det er plass til alle som ønsker å jobbe, og ønsker å være en ressurs for å fylle ledige arbeidsplasser med dyktige folk. Hovedoppgavene til Du er ansatt! handler om rekruttering, omstilling og kompetanseheving, i form av kurs, debatter, spørreundersøkelser, kartlegging og veiledning. I tillegg til dette vil de skape bedre prosesser ved å utfordre de mønstrene som allerede er etablert, og søker samarbeid med andre som vil jobbe mot utenforskap. Vi er glade for å ha dere med på laget! 

Les mer om Du er ansatt HER

 

 

B&T Ingeberg AS

Velkommen til vårt nye medlem, B&T Ingeberg AS! 

Dette selskapet driver med investeringsvirksomhet. Jørgen Ingeberg jobber selv som konsulent innen feltene bærekraft og sirkulærøkonomi, med fokus på distribusjon og emballasje.  

Les mer om B&T ingeberg HER

 

Kicon AS

Vi ønsker velkommen til Kicon som vårt nye medlem! 
Det er mange grunner til å starte sin egen bedrift; kanskje er det en drøm, kanskje har du en tanke om hvordan du kan gjøre samfunnet bedre, eller andres hverdag lettere. Mulig du har en god idé som vil løse flere utfordringer. Samtidig er det ingen hemlighet at det er økonomisk utfordrende å starte for seg selv. Det er her Kicon kommer inn. De har testet seg fram i terrenget, og vet hva som fungerer og ikke. Kompetansen deres bidrar til å hjelpe start-ups, løfte selskaper og arbeide med utviklingsprosjekter.  
Vi er glade for å ha dere med på laget! 

Les mer om Kicon HER

 

Horten Bygg Service (HBS)

Vi ønsker Horten Bygg serivice velkommen som nytt medlem hos oss! 
HBS består av en gjeng flittige folk, med god fagkunnskap innen bygg. De tar blant annet oppdrag innen snekring, mur, badrom, rennovering og maling. HBS stiller opp på kort varsel, og er kjent for å være løsningsorienterte og dyktige.  
Vi er glade for å ha dere med på laget! 

Les mer om HBS HER

 

Horten Elektro Service (HES)

Vi ønsker Horten Elektro Service velkommen som nytt medlem hos oss! 
HES består av et team som arbeider med det aller meste innen elektro- og innstallasjonoppdrag. Uansett om det gjelder bytte av sikringsskap, monetering av elbillader, solcelleanlegg, arbeid innen kjøkken eller bad, eller andre typer serviceoppdrag, så fikser de. De har et rykte for å komme til avtalt tid, utføre jobben godt med en positiv innstilling, samt til avtalt pris. Vi er glade for å ha dere med på laget! 

Les mer om HES HER

 

Horten Kino 

Vi er så heldige å ha fått Horten Kino som nytt meldem hos oss!
Kinoen er en flott møteplass midt i byen, med hyggelige ansatte og god service. Det er en av plassene i Horten som er med på å berike kulturlivet i byen vår. 
Vi er glade for å ha dere med på laget!

Les mer om Horten Kino HER

 

Drive Eiendom AS

Vi ønsker Drive Eiendom velkommen som nytt medlem hos oss!  
Drive Eiendom ble startet i 2020, men de ansatte har lang erfaring innen utleie. De arbeider først og fremst med langsiktige avtaler, der leietakerens behov blir møtt. Vi er glade for å ha dere med på laget! 

Les mer om Drive eiendom HER

 

GetAcademy 
Vi er så heldige å ha fått GetAcademy som nytt medlem hos oss!
GetAcademy er en heldigital skole der studentene får opplæring innen IT. Den har ingen formelle krav, og er dermed åpen for alle. Studentene får en utdanning innen programmering, og har mulighet til å bli IT-utvikler i løpet av halvannet år. 
Velkommen med på laget!

Les mer om GetAcademy HER