Ny oppdatering i Horten Næringsforum

Nå har styret gjort en avtale med Karoline om at hun skal bistå i daglig drift av Horten Næringsforum. Karoline vil fra nå av være hovedansvarlig for aktiviteter og kontakt med medlemmer. Foto: Joakim Teveldal / Gjengangeren

Karoline De Oliveira Idås har vært styremedlem i Horten Næringsforum siden 2020.

Nå har styret gjort en avtale med Karoline om at hun skal bistå i daglig drift av Horten Næringsforum. Karoline vil fra nå av være hovedansvarlig for aktiviteter og kontakt med medlemmer. Arbeidet gjør hun i godt samarbeid med styreleder Sølvi Foss og resten av styret. Styret vil samtidig planlegge en mer permanent løsning, og presentere dette på nyåret.

Styreleder Sølvi Foss sier dette om løsningen:
Vi er veldig fornøyde med at Karoline har takket ja til å bistå i daglig drift av Horten Næringsforum. Karoline har vist seg som et engasjert styremedlem, og hun har mange ideer for hvordan hun tenker vi kan utvikle Horten Næringsforum videre. Jeg gleder meg til å samarbeide enda tettere med Karoline, og til at hun skal sette gode tanker ut i spennende aktiviteter. Det blir fint å få med Karoline inn i daglig drift av Horten Næringsforum.

Jeg er også veldig godt fornøyd med hvordan styret over tid har engasjert seg i mange ulike prosjekt til det beste for våre medlemmer. Jeg vil blant annet trekke frem den flotte jobben som styremedlem Michelle Nævra gjør som leder av utvalg handel. Dette vil hun fortsette med. Vi blir bedre når vi er flere som jobber sammen. Nå gleder vi oss til å planlegge 2023.