Ny daglig leder i Horten Næringsforum

Mette Rosenvinge Kolderup kommer tilbake til Horten Næringsforum

Horten Næringsforum fikk 25 godt kvalifiserte søkere til rollen som daglig leder. En av søkerne var Mette Rosenvinge Kolderup som var daglig leder frem til 2019. Etter intervju med henne og flere kandidater landet vi på at Mette var den beste kandidaten til rollen som fremtidig daglig leder for Horten Næringsforum.

Mette starter i rollen i løpet av noen uker. Styret skal i samarbeid med nåværende daglig leder, Sølvi Foss sikre god overgang til ny daglig leder.

Styreleder Laila Ryvænge sier dette om rekrutteringsprosessen.

Med Mette tilbake i Horten Næringsforum kjenner jeg meg trygg på at vi får inn en erfaren leder, og at hun er den rette til å utvikle Horten Næringsforum videre. Vi skal fortsette med å skape gode møteplasser der nettverksbygging og tett dialog med innspill fra våre medlemmer vil være en viktig del av vårt arbeid. Horten Næringsforum skal ta en aktiv rolle for tilrettelegging for et Horten i vekst, der teknologi, kunnskap og kultur står i sentrum.

Jeg takker Sølvi Foss for tiden hun har vært daglig leder for Horten Næringsforum. Hun har ledet Horten Næringsforum gjennom en spesielt krevende tid for næringslivet. Hun har vært en viktig støttespiller for mange av våre medlemmer, og hun har styrket dialogen mellom Horten Næringsforum, kommunen og andre samarbeidspartnere. Nå ønsker vi Sølvi lykke til videre som gründer for sin egen virksomhet.

Mette Rosenvinge Kolderup sier dette om å komme tilbake til Horten Næringsforum:

Det føles utrolig godt å være tilbake igjen og jeg takker styret for tilliten for at jeg får stillingen «min» tilbake igjen. Jeg gleder meg til å fortsette det gode arbeidet dyktige Sølvi har gjort. Det blir litt å få stafettpinnen i retur. Jeg er klar for neste økt! 

 Jeg gleder meg til å bli kjent med det nye styret og de nye medlemmene som har kommet til siden sist - og ikke minst få hilse på alle gamle kjente og kjære medlemmer. 

 

Ta gjerne kontakt med oss i Horten Næringsforum hvis dere ønsker mer informasjon.

Horten, 14.9.2021

Laila Ryvænge

Styreleder