I første episode har programleder Mette Rosenvinge Kolderup med seg høyaktuelle NRK journalisten som i uken som gikk måtte kaste ut et intervjuobjekt fra studio! Hortens karen Espen Aas blir selv intervjuet her.

 

" /> Horten Næringsforum lanserer Podcast!

Horten Næringsforum lanserer Podcast!

I første episode har programleder Mette Rosenvinge Kolderup med seg høyaktuelle NRK journalisten som i uken som gikk måtte kaste ut et intervjuobjekt fra studio! Hortens karen Espen Aas blir selv intervjuet her.

 

I episodene fremover inviterer vi spennende gjester med ulike synspunkter til å snakke om både Horten, handel, næring, bærekraft, digitalisering, samarbeide, "gjøre hverandre gode" og mye mere relevante tematikker som kan være nyttige når man driver et selskap. Målet med podcasten er at flere skal bli kjent med Horten Næringsforum og våre spennende medlemmer. 

Espen Aas (født 1973) en dyktig Hortens-kar, vokst opp på Nykirke i Horten og som har blitt en annerkjent NRK journalist med programleder i både TV- og radioprogrammet Dagsnytt 18. Espen var tidligere  NRKs korrespondent i Storbritannia og Irland med base i London fra 2013 - 2017. Espen Aas er utdannet ved Goldsmiths College, University Of London. Han jobbet tidligere som journalist i NRK Vestfold og sin barndoms by lokalavisen Gjengangeren. 

Aas har jobbet i flere år som økonomi- og politikkjournalist i NRK Dagsrevyen og NRK Dagsnytt, i tillegg til å være programleder i radioens nyhetssendinger på NRK radio

Han jobbet også i flere år som vaktsjef i NRK Dagsrevyen og reportasjeleder i NRKs politikk- og økonomiredaksjon. 

I 2018 ga han ut boken "London langs tuben" på Gyldendal forlag og i forbindelse med dette fikk vi i Horten Næringsforum muligheten til å få et par timer av hans travle hverdag før jul. Resultatet ble en hyggelig podcast i studioet til Day4, i Horten. Espen forteller her om sin historie fra barn til voksen og reisen er spennende!

Klikk deg inn på lenken og ta deg et hyggelig avbrekk i en hektisk hverdag med Espen Aas sin historie på øret. Det tar 40 minutter. 40 minutter med herlig påfyll https://soundcloud.com/day4_norway/espen-aas-horten-naeringspodkast-episode-1

God fredag!

 

 

 

 

Lyttere må gjerne komme med tips og innspill til spennende tema og gjester framover ved å skrive melding til oss på Facebook.

Podcasten kan du høre på i iTunes, Acast, Spotify og på Soundcloud, og gjerne abonner – for det blir flere spennende episoder framover.

Eller hør første episode av podcasten her https://soundcloud.com/day4_norway/espen-aas-horten-naeringspodkast-episode-1