God sommer ønskes til våre medlemmer

Sommerferie er rett rundt hjørnet for mange av dere, og vi håper dere får en fin sommer.

Dette året har vi, i samarbeid med Horten kommune gjennomført våre næringsfrokoster digitalt. Det har vært fint å se at antall deltakere har vært høyt, og at mange i tillegg har benyttet seg av tilbudet om frokost på døra. I tillegg har vi arrangert flere webinarer, og flere av våre medlemmer har bidratt med faglig innhold. For høsten vil vi booke inn fortløpende webinarer, og vi har planlagt flere næringsfrokoster. Vi legger ut aktuelle datoer på hjemmeside, Facebook og i nyhetsbrev. Når det gjelder næringsfrokoster så vil vi vurdere fortløpende om disse skal være fysiske eller digitale møter. Dette vil avhenge av den til en hver gjeldende situasjon knyttet til smittevern.

Vi ønsker å takke Horten kommune for at de har bevilget økonomisk støtte til en rekke prosjekt dette året. Med disse midlene har vi fått etablert en kompetansepool, hvor bedrifter som har vært rammet av nedstenging har kunne benytte seg av gratis hjelp fra en rekke eksperter. Takk for alle fine tilbakemeldinger vi har fått fra dere som har benyttet dere av ordningen. Vi har også satt i gang tiltak for å støtte opp om lokal handel i Horten. Blant annet har vi fått på plass gratis hjemkjøring av varer, i regi av Paulsen Buss. I sommer blir det ekstra fokus på viktigheten av å handle lokalt, Horten Næringsforum støtter handel med annonsering, markedsmateriell og utdeling av gavekort til kunder på Handle lokalt, Horten. 

Nå håper vi at du får en fin sommer, og at du får tid til å senke skuldrene. Det betyr mye for oss at du er medlem i Horten Næringsforum. Sammen kan vi jobbe for å fremme kultur-, nærings- og handelsinteresser blant næringsdrivende i Horten, gjennom etablering av samarbeid og økt felles forståelse.

Vi er opptatt av å tilpasse oss til din virksomhets behov. Vi har laget en kort spørreundersøkelse, slik at vi kan få innspill fra deg. Takk for at du bidrar med din mening.

God sommer ønskes fra oss i Horten Næringsforum