Næringsfrokost: Balansekunst

Som leder eller kollega er vi ofte de første som merker at en kollega har det tungt. Noen ganger kommer det en sykemelding. Andre ganger kan vi bare se noe har forandret seg. Er det noe galt som har skjedd? Hvordan skal vi vise at vi bryr oss?

Torsdag 10. oktober er det Verdensdagen for psykisk helse og vi inviterer til næringsfrokost hvor vi snakker om mellommenneskelige forhold. Det er viktig å skape et mer inkluderende arbeidsmiljø, og tørre å snakke om hvordan vi egentlig har det. Oppfølging av sykemeldte eller ivaretakelse av de som står i fare for å bli sykemeldte kan føles som en balansekunst både for ansatte og leder. Hva vil og kan jeg fortelle? Hvor går den private grensen, og hvordan viser jeg som leder omsorg uten å være invaderende?

Vertskap for denne næringsfrokosten er @work som har spesialisert seg på HR-tjenester med søkelys på leder og medarbeiderutvikling. @work har invitert med seg Wenche Fredriksen i Accenture. Som Human Capital & Diversity Lead i Accenture Norge, har hun ansvar for lederutvikling, organisasjonsutvikling, mangfold og inkludering. Wenche er en engasjert og fargerik dame, og bruker gjerne egne livserfaringen til å utfordre når det er nødvendig. Hun benyttes ofte som foredragsholder om Accentures mangfold og inkluderingsarbeid både nasjonalt og internasjonalt og er utdannet statsviter (Cand.Polit.) fra Universitetet i Oslo. 

Les mer om arrangementet her
 

Meld deg på her