Gratis foredrag for våre medlemmer

Vi i Horten Næringsforum abonnerer på Bedriftsbilletten gjennom Publicom, og får på den måten tilgang til billetter spennende foredrag og flotte konserter her i Horten.  Disse gir vi selvsagt videre til våre medlemmer.

Torsdag 16. januar fra 9-12 kan du gratis delta på et halvdags kick-off med to av Skandinavias mest ettertraktede foredragsholdere: 

Er du redd for endring? - Stefan Hyttfors en av de mest ettertraktede foredragsholderne i Europa. Han ble tildelt prisen «Speaker of the Year» i Sverige 2012 og 2014, og er nå godt kjent også utenfor Sveriges grenser. Stefan er overbevist om at det kun finnes én kilde til trygghet i livet, og det er tro på egen evne. Hele livet har han hatt følelsen av at uansett hvilken situasjon han kommer opp i, vil han kunne håndtere det. Hans favorittspørsmål er ganske enkelt: “Hvorfor ikke? “

Leder du deg selv rett? - Anita Krohn Traaseth er en av Norges mektigste og mest innflytelsesrike ledere siste 10 år. Som toppsjef I Hewlett-Packard og Direktør av innovasjon Norge har hun over 20 års erfaring fra privat og offentlig sektor og er en etterspurt foredragsholder nasjonalt og internasjonalt. Hennes foredrag vil handle om selvledelse uten filter.

Ønsker du å delta på dette? Send en e-post til post@hortennaringsforum.no Begrenset antall plasser, så vi praktiserer førstemann til mølla.