Ungdommene trenger deg

Horten Videregående skole ønsker kontakt med næringslivet

Horten Videregående skole  har nå fått bekreftet av Fylkestinget at de får fortsette med linjen IKT og medieproduksjon, en linje full av flinke ungdommer. Skolen trenger et tettere samarbeid med næringslivet. De har elever som trenger praksisplasser underveis i skoleløpet, og de trenger læreplasser etter dette.

Vi i Horten Næringsforum vil engasjere oss i dette. Vi vil ta inn ungdom i praksis hos oss, og vil håper flere av dere kan gjøre det samme. 

Les her hva avdelingsleder Jon Gunnar Eide Brekka skriver om utdanningen de tilbyr: 

Utdanningsprogrammet Informasjonsteknologi og medieproduksjon er et yrkesfaglig løp som utdanner fagfolk innen disse områdene. Her finnes ungdom på 16-18 år som behersker sosiale medier, film-, foto- og lydredigering i Adobe Creative Suite. De kan grafisk design og produksjon, og har grunnleggende kunnskap og markedsføring og informasjonsarbeid. En andel av ungdommen har sine interesser mer rettet mot IKT, det vil si support, drift og programmering.

Felles for ungdommene er at de ønsker å bidra inn i deres virksomheter, og å skaffe seg erfaring med arbeidslivet og lære mer innen sine interesseområder. De har behov for praksisplasser underveis i skoleløpet, og læreplasser etter dette.

Din bedrift kan utgjøre en forskjell i elevens utdanning, samtidig som dere får inn nye impulser og fremtidsrettet kompetanse med digitale ferdigheter. Bedriften får vist samfunnsansvar og kan stille sterkere ved offentlige oppdrag, dersom man tar inn en lærling.

Vi vil høre mer fra disse elevene kommende år, og vi håper de blir tatt godt imot.

**

Ønsker du å komme i kontakt med Horten Videregående skole? 

Ta kontakt med Jon Gunnar Eide Brekka på e-post jon.brekka@vtfk.no