Arve Johnsen kommer til byen i morgen

Arve Johnsen er en visjonær industrileder og en pioner i norsk oljehistorie. Som den første leder og eneste ansatte i Statoil (Den norske stats oljeselskap) installerte han seg 1972 på et kontor i Stavanger med kassabeholdningen i en liten sigarkasse. Da han 15 år senere forlot selskapet, var Statoil en av Norges største industribedrifter.

I dag gjør vi siste forberedelser for morgendagens store arrangement. Sjømilitære Samfund er klare for å ta i mot gjester til foredrag og påfølgende lunsj. 

Arve Johnsen vil gi oss et foredrag om den  den historiske utviklingen i norsk industri fra starten av oljeeventyret og frem til i dag.  Han er født på Borre, og vil også i samtale med ledere i Kongsberg Maritime, Norautron, Kongsberg Digital, Sensonor og Horten Kommune snakke om veien videre for industrien i Horten. Arrangementet blir trygt ledet av Torgeir Lorentzen.

Dette gleder vi oss til. Velkommen til alle som har meldt seg på. Er du ute i siste liten, og gjerne vil være med? Kontakt med på 90 56 73 28, så fikser vi det. 

Fin onsdag ønskes fra Sølvi

 

Kildebruk: SNL