Aksjeshow med Alex Rosèn og Roger Berntsen

Velkommen til et show-foredrag helt utenom det vanlige!

Dato: 12.05.23
StedArtilleriverkstedet
Kl: 18:00 / showet starter kl.20:00
Billetter til show: HER
Påmelding: HER

Har du kjøpt billett til aksjeshowet Fredag?

Da har vi en spesiell invitasjon til dere! Før vår store aksjeshowet på Artilleriverkstedet, vil vi gi dere muligheten til å møte to av Norges ledende eksperter på aksjemarkedet - Alex Rosèn og Roger Berntsen - samt vår spesielle gjest, Didrik Lysvoll.

 

Didrik Lysvoll er en ung og talentfull gründer som står bak InvestWiser, en plattform som har hjulpet over 1.700 personer i Norge med å investere i aksjer. Han vil dele sin historie om hvordan han startet sitt selskap, og hvordan hans løsning kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert på markedet på en enkel og oversiktlig måte. Du vil også ha muligheten til å stille ham spørsmål direkte.

 

Før showet starter, vil dere også få muligheten til å mingle med Alex, Roger og Didrik mens dere nyter gratis pizza og litt drikke. Dette er en sjelden mulighet til å møte ekspertene personlig og lære mer om markedet fra dem direkte.

 

Så vær sikker på at du er der kl.18:00 på Artelleriverkstedet for en flott kveld med Alex, Roger, Didrik og dine venner. Det er GRATIS for de medlemmene som har kjøpt billett til showet. Har du ikke kjøpt billett ennå, er det fortsatt noen ledige billetter!

 

NB! Krever påmelding!

Påmelding HER