Næringsfrokost 11 Januar - Helse i arbeidslivet

Helse i arbeidslivet- hvordan unngå sykemeldinger?

INFORMASJON
Dato: 11.Januar 2023
Når: 07.45-09.45
Sted: Trimhuset
Påmelding HER

 

Velkommen til næringsfrokost hos Trimhuset Horten

Horten næringsforum, i samarbeid med Trimhuset Horten ønsker velkommen til næringsfrokost: "Helse i næringslivet - hvordan unngå sykemeldinger?"

Det er mange som starter det nye året med mål om å holde seg i form og forbedre helsen sin, men hvordan fortsetter vi de gode vanene? Påvirker de jobben vår? Privatlivet? 

På frokosten vil du få mer informasjon, tips og oversikt over hva du kan gjøre for deg, men også dine ansatte innen fysisk og mental helse. Vi har invitert NAV, Psykologspesialist Espen Idås og Trimhuset for å fortelle oss mer.

Under minglingen før foredragene kan medlemmer bli med på en økt på Focus nede i kjelleren. Her vil også foredragene holdes. 

Lars Trøan er senior rådgiver i NAV. Han skal snakke om hva de ser fra sin side og hvilke tiltak du kan gjøre internt i din bedrift for å unngå sykemeldinger.

Espen Idås er psykologspesialist. Han har jobbet i 28 år med alt fra spebarn, narkomane til toppidrettsutøvere. Han vil fortelle deg om fire gode vaner for å ivareta din psykologiske helse.

Truls-Petter Green Strøm driver Focus på Trimhuset og gründer av Navy Race. Han skal snakke om hvordan du og din arbeidsplass kan holde motivasjonen oppe og hvorfor den fysiske aktiviteten er viktig i arbeidslivet.

 

PROGRAM

07:45 - 08:20 Frokost og mingling

08:20 - 08:30 Åpning v Horten Næringsforum/ Karoline 

08.30 -08:45 NAV / Lars Trøan - Senior rådgiver

08:45-09:00 Psykolog spesialist / Espen Idås

09:00-09:15 Trimhuset / Truls-Petter Green Strøm - Focus / Navy Race

09.15 -09:45 Mingling